Denmark Newsroom

Electrolux Group udnævner Sara Erman som CEO for Commercial Area Norden

Electrolux Group har udnævnt Sara Erman som ny CEO (Vice President) for Norden, hun skal fremover lede det kommercielle område og forbrugerrelaterede aktiviteter i det nordiske marked.

Sara Erman tiltræder stillingen som CEO for den nordiske organisation som led i den transformation, Electrolux er i gang med for at styrke koncernens kommercielle fokus. Det nordiske arbejdsområde er en del af Business Area Europe APMEA, og Sara vil rapportere til Chris Braam, Head of Commercial Europe (SVP). Sara tiltrådte stillingen den 1. januar 2024 og har base i Stockholm.

“Electrolux skaber en ny organisation med et stærkere fokus på den kommercielle agenda. Dette vil gøre det muligt for os at styrke vores arbejde på de områder, hvor vi har størst indflydelse, og hvor vi kan skabe mest værdi for vores forretningspartnere. I Norden vil vi fokusere på vores premium-mærker Electrolux og AEG. Vi vil også styrke forbrugeroplevelsen gennem hele produktcyklussen. Med den kombinerede viden og fokus på vækst kan vi nå nye højder med vores fantastiske mærker. Jeg ser frem til at fortsætte og accelerere denne rejse”, siger Sara Erman, CEO for Electrolux Commercial Area Norden.

Sara Erman har over 20 års erfaring i forbrugsvareindustrien. Hun har været en del af Electrolux Group siden 2016, hvor hun startede som Marketing Director og har siden haft ledende roller både i Sverige og internationalt, deriblandt European VP for D2C E-Commerce og senest General Manager for Electrolux i Storbritannien og Irland.

 

PRESSEKONTAKT

Lisa Lind
Mail: lisa.lind@dentsu.com