Hungary Newsroom

Új kommunikációs vezető az Electrolux Magyarországnál

2022. október 1-től Bacskainé Ruska Mónika felel a svéd háztartásigép-gyártó vállalat országos vállalati kommunikációjáért.

A szakember 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik kommunikáció, CSR, fenntarthatóság, közkapcsolat és PR területén.

Nyíregyházán és Pécsett folytatott tanulmányai után a Jean Moulin Lyon III. Egyetem budapesti kihelyezett képzésén szerzett általános menedzsment MBA diplomát. Külföldön töltött időszaka után Magyarországon helyezkedett el francia és nemzetközi szervezeteknél kommunikációs és marketing területeken. Előző munkahelye a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara volt, ahol kommunikációs menedzseri feladatokat látott el 12 évig.

Az Electroluxnál elsődleges feladatom a belső kommunikáció megerősítése, valamint a vállalat ismertségének növelése lesz. Emellett az employer branding, a sajtókapcsolatok, a fenntarthatósági és támogatási programok menedzsmentje kerülnek még fókuszba. Az Electrolux által képviselt értékek, mint a felelős foglalkoztatás, a fenntarthatóság meghatározóak számomra emberileg és szakmailag is. Örülök, hogy egy olyan csapat része lehetek, ahol ezek meghatározó szerepet játszanak a mindennapokban”

– mondta Bacskainé Ruska Mónika, az Electrolux magyarországi kommunikációs vezetője.

Bacskainé Ruska Mónika Kiss Arankát váltja ebben a pozícióban, aki 7 évig látta el ezt a feladatot.