Norway Newsroom

Sara Erman utnevnes til administrerende direktør (VP) for Electrolux Norden

Electrolux har utnevnt Sara Erman til ny administrerende direktør for sin kommersielle og forbrukernære virksomhet i Norden.

Sara Erman tiltrer rollen som toppsjef for den nordiske organisasjonen som et ledd av Electrolux’ pågående arbeid for å styrke konsernets kommersielle satsning. Det nordiske forretningsområdet er en del av Business Area Europe APMEA og Sara vil rapportere til Chris Braam, Head of Commercial Europe (SVP). Hun tiltrådte stillingen 1.januar 2024 og vil være basert i Stockholm.

«Electrolux justerer organisasjonen for å få et sterkere kommersielt fokus. Dette vil gi oss muligheter for å bli enda bedre på de områdene vi har best mulighet til å skape verdi for våre samarbeidspartnere. I Norden vil vi prioritere våre premium-merkevarer, Electrolux og AEG. Vi skal fortsette å styrke forbrukeropplevelsen gjennom hele produktsyklusen. Gjennom å samle kunnskap og sette søkelyset mot videre vekst, skal vi ta disse fantastiske merkevarene til et nytt nivå. Reisen er allerede godt i gang – og jeg ser fram til å lede og sette fart på arbeidet videre», sier Sara Erman, administrerende direktør for Electrolux Norden.

Sara Erman har mer enn 20 års erfaring innen forbrukervarer. Hun har jobbet i Electrolux siden 2016, der hun først begynte som markedsdirektør Siden har hun hatt flere lederstillinger i både Sverige og Europa, blant annet som Europa Vice President for D2C E-commerce, og senest som administrerende direktør for Electrolux Storbritannia og Irland.

 

Pressekontakt

Lisa Lind

Mail: lisa.lind@dentsu.se