Finland Newsroom

Electrolux Group nimittää Sara Ermanin Pohjoismaiden kaupalliseksi johtajaksi

Electrolux Group on nimittänyt Sara Ermanin Pohjoismaiden uudeksi toimitusjohtajaksi, jossa hän tulee johtamaan markkina-aluetta ja kuluttajaliiketoimintoja Pohjoismaiden markkinoilla.

Sara Ermanin nimitys pohjoismaisen organisaation johtajaksi on osa Electroluxin muutosta konsernin kaupallisen agendan vahvistamiseksi 1. tammikuuta alkaen. Pohjoismainen liiketoiminta-alue on osa Euroopan liiketoiminta-aluetta: APMEA. Sara raportoi työstään Chris Braamille, Euroopan kaupalliselle johtajalle. Saran kotipaikka tulee olemaan Tukholma.

“Electrolux suunnittelee uutta organisaatiorakennetta, joka keskittyy entistä vahvemmin kaupallisuuteen. Tämä antaa meille mahdollisuuden syventää työtämme siellä, missä meillä on suurin potentiaali ja missä voimme luoda eniten arvoa liikekumppaneillemme. Keskitymme Pohjoismaissa premium-brändeihimme Electroluxiin ja AEG:hen. Vahvistamme myös kuluttajakokemusta koko tuotekaaren läpi. Yhdistämällä tietämyksemme ja keskittymällä kasvuun voimme saavuttaa upeita asioita hienoilla brändeillämme. Odotan innolla tämän jännittävän matkan jatkamista ja vauhdittamista.”, kertoo Sara Erman, Electrolux Commercial Area North toimitusjohtaja.

Sara Ermanilla on yli 20 vuoden kokemus kulutustavarateollisuudesta. Hän on ollut osa Electrolux-konsernia vuodesta 2016 lähtien, alunperin markkinointijohtajana, ja siitä lähtien hän on toiminut johtotehtävissä sekä Ruotsissa että kansainvälisesti, mukaan lukien Euroopan D2C-verkkokaupan johtajana ja viimeisimpänä Electroluxin toimitusjohtajana Iso-Britanniassa ja Irlannissa.

 

MEDIAN YHTEYSTIEDOT

Lisa Lind

Sähköposti: lisa.lind@dentsu.com